Om oss

Om oss

Barnvakten Göteborg AB är en barnvaktsförmedling som hjälper familjer i Göteborg med omnejd att hitta en barnvakt för deras behov och önskemål. Vårt motto är "För en lugn och trygg vardag", vilket vi är övertygade om att en barnvakt kan hjälpa till med - både för barnen och föräldrarna.

 

Jag som grundade och driver Barnvakten Göteborg AB heter Anna Ericsson och har över tio års erfarenhet av att ha arbetat som professionell Nanny både i Sverige och utomlands. Jag har Nannyutbildning från London, England och har studerat på Psykologprogrammet. Med dessa erfarenheter och studier har jag möjlighet att hjälpa familjer att få den bäst passande barnvakten för just dem samtidigt som jag är ett kontinuerligt stöd och kan bidra med min kunskap till barnvakterna. För mig är barnens trygghet och omsorg min högsta prioritet och största fokus.

img_1492

 

 

Anna Ericsson
VD
031-13 14 78
anna@barnvaktengoteborg.se

 

Jag heter Ida Andersson och är kundansvarig på Barnvakten Göteborg AB. Jag är själv mamma till två barn och vet hur svårt det kan vara att lämna bort sina barn i andras händer och därför är det helt avgörande att barnen och föräldrarna känner sig trygga med barnvakten. Jag är därför väldigt noga med att se till så att varje familj får den barnvakt som passar deras behov bäst i form av barnvaktens kunskap, ålder och erfarenhet för att matchningen ska bli så bra och trygg som möjligt. 

IMG_0239

 

 

Ida Andersson
Kund & rekryteringsansvarig
031-13 14 78
ida@barnvaktengoteborg.se

Vår historia - Hur det började

Jag som startade och driver Barnvakten Göteborg heter Anna Ericsson och jag har arbetat som nanny och barnvakt i mer än tio år, både runt om i Sverige och utomlands. Jag har älskat att få hjälpa familjer och ta hand om deras barn. Som nanny blir det en väldigt fin och speciell relation till barnen då man oftast blir som en i familjen och får en väldigt nära relation med barnen som man tar hand om.

Idén om att starta en barnvaktsförmedling föddes redan för många år sedan. Redan då såg jag ett stort behov hos familjer att få hjälp med vardagspusslet och få en lugnare tillvaro för barnen. Kanske med kortare dagar på förskolan eller möjlighet att få vara hemma under de första åren tillsammans med en barnvakt istället för att vara på en allt mer stressig förskola. Men även avlastning någon kväll ibland. I Stockholm började denna tjänst bli vanlig och jag såg en efterfrågan även i Göteborg.

Efter studierna på psykologprogrammet och åren som nanny kände jag att med all denna både erfarenhet och kunskap så var det dags att göra slag i saken och starta Barnvakten Göteborg vid årsskiftet 2016/2017. Ett företag som grundades på erfarenhet, kunskap och stort hjärta för barnen!